Вхiд на сайт
Авторизацiя

Президент України підписав указ про припинення договору дружби між нашою державою на Росією

Президент України підписав указ про припинення договору дружби між нашою державою на Росією
Петро Порошенко 17 вересня підписав указ, який припиняє дію договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ.

Про це повідомили на сайті представництва президента.

Згідно з указом, МЗС України має заявити РФ про бажання припинити дію договору та повідомити про це рішення ООН, Організацію з безпеки та співробітництва в Європі та інші міжнародні організації.

Як зазначила представник Петра Порошенка у Верховній Раді, народний депутат України Ірина Луценко під час засідання погоджувальної ради лідерів фракцій та груп, до 30 вересня Російську Федерацію проінформують нотою МЗС України, а главою держави буде внесений до парламенту відповідний законопроект  відповідно до статті 24 Закону України "Про міжнародні договори України".

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ підготувати необхідний пакет документів для розірвання договору про дружбу, співпрацю і партнерство з Росією термін дії якого закінчується 31 березня 2019 року.

Про це йдеться на сайті «ТСН».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: