Вхiд на сайт
Авторизацiя

По півдню і заходу України сьогодні вдарять грози

По півдню і заходу України сьогодні вдарять грози
У південних і західних областях у п'ятницю очікуються грозові дощі. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"Вдень 14 вересня у південній частині, на Донеччині та в більшості західних областей грози; в Херсонській, Запорізькій , Донецькій областях та в Криму місцями сильні дощі, град та шквали 15-20 м/с", - повідомили синоптики.

При цьому 14 вересня у східних, Тернопільській, Рівненській та Хмельницькій областях утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Додамо, як наголошують рятувальники, через високий рівень пожежонебезпеки значно збільшується і ризик виникнення численних пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях.

Нагадаємо, потепління, яке спостерігається з 12 вересня, буде в Україні до кінця тижня, його можна назвати своєрідним "оксамитовим сезоном".

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: