Вхiд на сайт
Авторизацiя

На дорогах Закарпаття знову виявили п'яних водіїв за кермом

На дорогах Закарпаття знову виявили п'яних водіїв за кермом
Як повідомляють полісмени, один з них попався вже не в перший раз

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському та Виноградівському районі.

У селі Вільхівці Тячівського району зранку сталася незначна ДТП: скутер під керуванням 25-річного жителя села Округла зіткнувся з автомобілем марки «Аudі». На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, які з’ясували, що скутер не зареєстрований, водій керував у стані алкогольного сп’яніння без відповідних документів. Це підтвердилося в районній лікарні, куди «швидка» доставила мотоцикліста.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння та без належних документів.

У селі Сасово на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері для перевірки автомобіль марки «Pеugeоt», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував 39-річний житель села Веряця. Водійського посвідчення чоловік не має, бо його від нього вилучили в травні. Тепер він знову був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: