Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україну прийшло бабине літо: синоптики потішили прогнозом погоди

В Україну прийшло бабине літо: синоптики потішили прогнозом погоди
Дощі і похолодання відступили, місцями в Україні очікується майже 30 градусів

В Україні після декількох днів похолодання знову повернеться тепло, в деяких областях до +29, а дощів не передбачається, повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в західних областях найспекотніше буде на Закарпатті – 27-29 градусів, в Рівненській і Волинській областях – до +27. В інших областях на заході очікується 24-26 тепла.

У центрі країни синоптики прогнозують помірно теплу погоду в 24-26 градусів, на півночі – 25-27.

Трохи тепліше в східних областях – 26-28 градусів. А на традиційно теплому півдні не буде спекотніше – до +28. Однак в Одеській області "холодніше" за все – 23-25.

В Україну прийшло бабине літо: синоптики потішили прогнозом погоди

Нагадаємо, ми надавали прогноз синоптиків про те, як в найближчі дні змінитися погода. До кінця тижня в Україні погода буде осінньою, але після похолодання знову прийде тепло, а дощі на час відступлять.

У свою чергу відомий народний синоптик Леонід Горбань обрадував українців прогнозом – в Україну ще прийдуть два бабиних літа. У той же час він зазначив, що між потеплінням варто очікувати і похолодання.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: