Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на сьогодні, 13 вересня: кому не варто сподіватися на удачу

Гороскоп на сьогодні, 13 вересня: кому не варто сподіватися на удачу
Гороскоп на сьогодні, 13 вересня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

ОВЕН

Овни будуть у цей день час від часу відчувати злість і обурення, оскільки постійно відбуватимуться події, які виводитимуть вас із себе. Постривайте і не нервуйте - гороскоп на сьогодні обіцяє продуктивний день.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям сьогодні буде нелегко, але вам необхідно бути твердішими до коханих і м'якшими до колег. Спробуйте розмежувати відносини різних напрямків і приділіть час самим собі.

БЛИЗНЮКИ

Представникам цього знака Зодіаку гороскоп на четвер пророкує складний і напружений початок дня, а також полегшення і яскраві емоції в кінці доби. Ви проведете час із дорогими для вас людьми.

РАК

Не намагайтеся брати на себе відповідальність за все, що відбувається навколо. Ви не тільки перевантажуєте самі себе, але щей заважаєте спокійно жити іншим. Просто спробуйте відійти від справ і пустити все на самоплив.

ЛЕВ

Леви занадто багато уваги акцентують на своїй персоні і хочуть, щоб усі думали про те, наскільки їм складно і неприємно виходити з якоїсь конкретної ситуації. Будьте трохи поступливішими, і постарайтеся не забувати про те, що ви - не центр всесвіту.

ДІВА

Гороскоп на завтра для Дів обіцяє їм дійско нелегкий день, особливо з фізичної точки зору. Зате сьогодні все буде на вищому рівні задоволення - весь день вас будуть оточувати приємні і дорогі серцю люди. Скажіть компліменти тим, хто цього чекає, і відпочиньте від повсякденної рутини.

ТЕРЕЗИ

Представники цього знака Зодіаку можуть відчути нездужання і втому - прийшла пора зайнятися впритул своїм здоров'ям. Відвідайте лікаря або терміново вирушайте у відпустку.

СКОРПІОН

Скорпіони вчора відчули сильний стрес і напруження, але всесвіт на вашому боці, тому гороскоп на сьогодні пророкує вам успіх у всіх починаннях і закінчення колотнеч, які наздогнали на життєвому шляху. Можливо, в четвер ви будете у сприятливому світлі помічені дуже важливими людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Припиніть "тягнути на себе ковдру" у всіх справах! Ви, на жаль, не незамінний воїн і не еталонний екземпляр, тому щоб не втратити всіх заслуг, варто зберігати сили. Спробуйте просто відволіктися.

КОЗЕРІГ

Гороскоп на четвер радить Козерогам нарешті-таки зайнятися пошуком справи свого життя. Ймовірно, як кажуть зірки, ви витрачаєте свій час абсолютно не на те, що потрібно. Задумайтесь над цим.

ВОДОЛІЙ

Водолії, припиніть шкодувати про те, що пройшло - ви натворили безліч серйозних помилок у недалекому минулому, але їх потрібно виправляти, а не оплакувати.

РИБИ


Гороскоп на сьогодні для Риб пророкує день, який буде заповнений самокопанням і не дуже позитивними розмовами. Можливо, настав час приймати рішення, але не чіпляйтеся за те, що давно мало піти з вашого життя.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: