Вхiд на сайт
Авторизацiя

Депутати Мукачева підтримали приєднання Нового Давидкова та Шенборна до майбутньої ОТГ

Депутати Мукачева підтримали приєднання Нового Давидкова та Шенборна до майбутньої ОТГ
Про це йдеться в інформації Мукачівської міськоїї ради.

На позачерговій сесії міськради депутати Мукачівської міської ради прийняли рішення Про надання згоди на добровільне приєднання Новодавидківської та Шенборнської сільських територіальної громади Мукачівського району до Мукачівської міської територіальної громади. Рішення прийнято одноголосно.
І у Новому Давидкові, і у Шенборні відбулися громадські обговорення, а згодом і сесії сільрад, на яких прийнято рішення про добровільне приєднання до Мукачева. Проект рішення було розглянуто на засіданні постійних депутатських комісіях міської ради.

Нагадаємо, що наприкінці серпня депутати міської ради вже надали згоду на приєднання сіл Нижній Коропець, Павшино та Лавки до Мукачівської територіальної громади.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: