Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті триває Тиждень протидії булінгу

На Закарпатті триває Тиждень протидії булінгу
У межах інформаційної кампанії #СтопБулінг загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!». Про це інформує прес-служба Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області.

"У рамках Тижня протидії булінгу, ініційованого Міністерством юстиції України, працівники органів юстиції області проводять в школах міста Ужгорода та інших населених пунктів Закарпаття відкриті уроки для школярів різних вікових категорій. Підчас уроків діти дізнаються що булінг (bullying, від англ. bully – хуліган, забіяка) – це агресивна і вкрай неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском. Також, фахівцями юстиції детально розкриваються різновиди цього вкрай негативного явища та способи протидії", - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що працівники Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області готові проводити лекції з питань протидії булінгу протягом усього навчального року.

З питань організації лекцій звертайтесь за тел. : 63-05-74.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: