Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за минулу добу полісмени розшукали двох безвісти зниклих

На Закарпатті за минулу добу полісмени розшукали двох безвісти зниклих
Співробітники сектору реагування патрульної поліції та кримінальної поліції встановили місцезнаходження 28-річного мешканця села Поляна Свалявського району та 46-річного жителя села Приборжавське, що на Іршавщині. Зараз чоловіки вдома, їхньому життю загрози немає.

До поліцейських Іршавського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річної жінки про зникнення її сина. Жінка повідомила, що її 46-річний син на рейсовому автобусі поїхав у місто Ужгород. Близько місяця заявниця чекала на повернення сина, після чого звернулась до поліції.

Співробітники кримінальної поліції Іршавщини встановили місцезнаходження зниклого. Чоловіка розшукали у місті Кропивницький. Спільно з колегами Кропивниччини його доставили додому.

Поліцейські Свалявського відділення поліції повернули додому безвісти зниклого мешканця села Поляна, про зникнення якого заявили родичі. 28-річного чоловіка знайшли у обласному центрі Закарпаття і доставили за місцем проживання. Життю і здоров’ю розшуканих нічого не загрожує, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: