Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті під час пожежі загинув чоловік

На Закарпатті під час пожежі загинув чоловік
10 вересня о 09:00 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків на вул. Тюльпанів, що у с. Вербовець Виноградівського району.

За попередньою інформацією, пожежа виникла ще напередодні 09 вересня. Факт загорання було виявлено сьогодні вранці, 10 вересня місцевим мешканцем. Чоловік проходив повз будинок, побачив дим та вирішив перевірити, чи все в порядку із власником. Зайшовши всередину будівлі він побачив тліюче ліжко та бездиханне тіло 84-річного власника.

Селянин загасив пожежу підручними засобами та повідомив про факт загорання сільського голову, який у свою чергу й зателефонував рятувальникам.

Збитки та причина пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Серед основних версій розглядається така, що пожежа могла стати наслідком необережного поводження з вогнем під час паління загиблого.

У ДСНС України у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: