Вхiд на сайт
Авторизацiя

До зими овочі подорожчають на 40%

До зими овочі подорожчають на 40%
До зими овочі, зокрема, борщового набору подорожчають на 30-40%. Наприклад, помідори і болгарський перець. Про це розповів Директор української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко в інтерв'ю телеканалу ZIK.

"Але чи буде це в грудні чи в лютому – не відомо. Зараз спрогнозувати це неможливо. Який обсяг запасів, у нашій країні не знає ніхто, тому запаси продукції нормальної якості можуть закінчитися у січні, а, можливо, вже у березні", - додав Дорошенко.

Також він зазначив, що дорожчатиме все, а швидкими темпами - овочі, м'ясо, можливо, вершкове масло, але його ціна залежить від попиту на зовнішньому ринку, тоді як соняшникова олія стабільно дорожчає з невідомих причин.

Незважаючи на такий прогноз, Дорошенко закликав не запасатися продуктами, оскільки "це дійсно призведе до реакції, коли за рахунок збільшення попиту буде зростати ціна".

Як повідомляли Українські Новини, наприкінці літа картопля подорожчала на 11%.

Вареники подорожчали на 18%: у скільки обходиться улюблена страва українцям.

Овочі подорожчають сильніше всього: як зміняться ціни на продукти восени-2018.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: