Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття зустрічається з родинами, в яких батьки не віддали дітей у школу

Поліція Закарпаття зустрічається з родинами, в яких батьки не віддали дітей у школу
Ювенали Мукачівського районного відділення поліції спільно зі спеціалістами служби у справах дітей місцевої районної державної адміністрації та педагогами зустрілися з родинами, які не віддали дітей у школу та провели з ними профілактичні бесіди.

З родинами, які ігнорують обов’язковість середньої освіти в Україні, ювенали поліції Закарпаття у співпраці зі службою у справах дітей та місцевими педагогами проводять виховну роботу. Правоохоронці проаналізували, скільки дітей не з’явилися до шкіл Закарпаття з початком навчального року, та розпочали профілактичну роботу в даному напрямку. Поліція зустрічається з батьками та роз’яснює їм необхідність здобуття освіти їх дітьми. Подібна робота буде проводитися впродовж всього навчального року.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: