Вхiд на сайт
Авторизацiя

В уряді запропонували збільшити оборонний бюджет до 201 млрд гривень

В уряді запропонували збільшити оборонний бюджет до 201 млрд гривень
У четвер на засіданні Ради національної безпеки й оборони прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запропонував збільшити оборонний бюджет на 2019 рік на 23 млрд грн. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вчора на засіданні РНБО запропонував збільшити оборонний бюджет 2019 на 23 млрд грн в порівнянні з поточним роком - до 201 млрд грн" - написав прем’єр.

На його думку, при ефективному використанні, бюджет в такому обсязі дасть можливість "не тільки оновити озброєння, але і збільшити зарплату нашим військовим".

Як повідомляв УНН, Рада національної безпеки і оборони України на засіданні 6 вересня 2018 року розглянула та ухвалила основні параметри оборонного бюджету на 2019 рік. У цілому на потреби сектору безпеки і оборони України буде скеровано понад 5% ВВП.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: