Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині трапилася смертельна ДТП

На Ужгородщині трапилася смертельна ДТП
Поліція працює на місці аварії поблизу села Голубине. Слідчі вже з’ясували, що у ДТП постраждали три особи. Одна людина померла, а двоє звернулися по допомогу лікарів.

Сьогодні, 7 вересня, вранці на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію на трасі «Київ-Чоп» поблизу села Голубине. За викликом виїхали співробітники спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області та слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції. На місці правоохоронці встановили, що аварія трапилася за участі вантажівки, легковика «ВАЗ» та мікроавтобуса «Mersedes Sprinter».

У результаті аварії одна особа загинула на місці, ще двох госпіталізували до лікарні.

На місці працює поліція, якій належить з’ясувати усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Попередня правова кваліфікація – стаття 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими.

Більше подробиць оприлюднимо згодом.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: