Вхiд на сайт
Авторизацiя

НАБУ хоче витратити 42 тис. гривень на аналіз соцмереж

НАБУ хоче витратити 42 тис. гривень на аналіз соцмереж
Національне антикорупційне бюро оголосило тендер на закупівлю послуг з моніторингу та аналізу соціальних мереж за 42 тис гривень. Про це свідчать дані в системі публічних закупівель ProZorro, передають Українські Новини.

Тендер оголошений 6 вересня, аукціон відбудеться 25 вересня.

Згідно з технічним вимогам і вимогам тендерної документації, йдеться про аналіз інформації в Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, Telegram, блогах, на форумах, сайтах з відгуками.

Аналіз має включати географію, авторів, повідомлення, тональність, тип згадки (повідомлення/репост/коментар), категорії, можливість побудови і відображення рейтингів, графіків, гістограм за весь період дії договору за наступними показниками: динаміка згадувань, географія згадок, джерела згадок (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, блоги, форуми, сайти з відгуками), автори згадок, підлогу авторів згадок, часто вживані слова (тренди), тональність згадувань.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: