Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті полісменам довелося кайданками вгамовувати п'яного водія

На Закарпатті полісменам довелося кайданками вгамовувати п'яного водія
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Великоберезнянському, Мукачівському районах.

У поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення про те, що в селі Оноківці їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «ЗАЗ Славута», який може накоїти лиха. Працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення зупинили в селі вказаний автомобіль, за кермом якого перебував житель міста Ужгород.

Водій був у стані алкогольного сп’яніння і не мав ніяких документів на право керування. Від проходження медосвідування чоловік категорично відмовився і спробував чинити опір. У кайданках його доставили в наркодиспансер до Ужгорода, де він теж відмовився від проходження медосвідування і став ображати лікаря. Нарколог зробив візуальний висновок про те, що пацієнт перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

На правопорушника склали адмінпротоколи за злісну непокору працівникам поліції (ст.185 КУпАП), за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування п’яного водія відсторонили.

У Великому Березному ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювала одна фара. Водій, місцевий житель, не мав страховки на автомобіль і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення й відсторонили його від керування.

У селі Залужжя Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Сіtrоеn» іноземної реєстрації, на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом іномарки перебував житель міста Ужгород у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,05 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: