Вхiд на сайт
Авторизацiя

Працівники поліції Закарпаття затримали вісьмох п’яних водіїв, про одного з яких повідомили небайдужі громадяни

Працівники поліції Закарпаття затримали вісьмох п’яних водіїв, про одного з яких повідомили небайдужі громадяни
За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Воловецькому, Міжгірському, Берегівському, Виноградівському, Рахівському, Іршавському районах.

У поліцію Ужгородського району пізно ввечері надійшло повідомлення про те, що в місті Чоп їздить автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, порушуючи правила дорожнього руху й створюючи аварійні ситуації, а водій може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення зупинили в місті вказаний автомобіль, за кермом якого перебував місцевий житель. Водій був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,07 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Нижній Студений Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», яким керував у стані алкогольного сп’яніння і без належних документів житель сусіднього села Ізки. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Vоlkswаgеn LТ», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом іномарки перебував житель Хустського району у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,01 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Осій Іршавського району правоохоронці зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа» під керуванням місцевого жителя. Водій був у стані алкогольного сп’яніння і не мав водійського посвідчення, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Воловці вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Керував іномаркою житель села Нижні Ворота Воловецького району, який не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У Рахові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Hоndа», яким керував житель села Косівська Поляна Рахівського району. Водій не мав належних документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,70 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.
Нетверезих водіїв виявили також працівники груп реагування патрульної поліції у Берегівському та Виноградівському районах.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: