Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україну в жовтні накриє три види смертельного вірусу – ВООЗ

Україну в жовтні накриє три види смертельного вірусу – ВООЗ
Сезон грипу близько – він почнеться з жовтня. Щоб захистити себе і рідних, потрібно зробити профілактичні щеплення. Про це на своїй сторінці у Facebook написала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

В Україні, за прогнозами World Health Organization (WHO), ймовірно циркулюватимуть:

вірус, подібний A / Michigan / 45/2015 (H1N1) pdm09;
вірус, подібний A / Singapore / INFIMH-16-0019 / 2016 (H3N2)
вірус, подібний B / Colorado / 06/2017.
"Для епідсезону 2018-2019 року в Україні очікується наявність трьох вакцин від грипу. Одна з них вже зареєстрована в Україні, інша завершила процес спеціалізованої експертизи, матеріали по третій вакцині на розгляді в Державному експертному центрі". – пише глава МОЗ.

Супрун стверджує, що вакцини будуть доступні в аптеках протягом місяця, де їх можна буде придбати.

Вакцинація, крім здоров'я, захищає і гаманець: за різними оцінками, витрати на лікування грипу або ГРВІ коливаються від 400 до 2700 гривень залежно від тяжкості захворювання, а вартість однієї дози вакцини, що захищає від грипу протягом усього сезону, становить близько 200 гривень.


Україну в жовтні накриє три види смертельного вірусу – ВООЗ



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: