Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ситуація на фронті стає більш напруженою: поранені восьмеро воїнів

Ситуація на фронті стає більш напруженою: поранені восьмеро воїнів
Протягом минулої доби, 2-го вересня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил на сході України стала більш напруженою – російські окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Як звітує прес-центр ООС, в результаті обстрілів четверо військовослужбовців отримали поранення, ще четверо зазнали легких ушкоджень.

Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли в районах населених пунктів Кримське, Шуми, Південне, Кам'янка, Мар'їнка, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

Як наголошую у штабі ООС – усі поранені вітчизняні воїни були вчасно евакуйовані з позицій, доставлені до медичних установ та отримують належне лікування. За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів було знищено та ще шістьох – поранено.

Від початку ж нової доби, 3-го вересня, противник чотири рази обстріляв позиції ЗСУ в районі Пісків, Водяного, Павлополя та Кримського із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: