Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під Дебальцевим йде танкова атака бойовиків

Під Дебальцевим йде танкова атака бойовиківКуратор батальйону "Кривбас" Микола Колесник повідомив про те, що в другій половині дня бойовики влаштували танкову атаку на позиції ВСУ під Дебальцевим.

За словами Колесника, на деяких позиціях бойовики підійшли в межах видимості, і пропонують українським бійцям здатися. ВСУ вогонь у відповідь не відкривали.

Під Дебальцевим йде танкова атака бойовиків


За словами Колесника, евакуювати поранених з-під Дебальцева на даний момент неможливо. "По-перше, немає на чому, по-друге, під вогнем вивозити поранених - це другий раз піддавати хлопців і тих, хто їх евакуює, небезпеці. Тому всі знаходяться на позиціях", - зазначив він.

З оперативних джерел стало відомо, що бойовики планують захопити Дебальцеве зі сторони населених пунктів Горлівка та Вуглегірськ.
Бойовики отримали завдання спровокувати українських військових та зірвати мирні домовленості. Для цього злочинці застосовують фактично усі види зброї, - повідомили щойно в прес-центрі АТО.


Теги: АТО
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: