Вхiд на сайт
Авторизацiя

День знань по-новому: у Мукачеві започаткували відзначення свята у сучасному форматі

День знань по-новому: у Мукачеві започаткували відзначення свята у сучасному форматі
Цьогоріч 1 вересня школярі-першокласники та їхні батьки відзначають у парку Перемоги всі разом – з насиченою та інтерактивною програмою.

Як розповіла очільниця очільниця управління освіти Катерина Кришинець-Андялоші, на святі зібралися 1258 першокласників, які підуть у 43 перші класи міста. Свято першокласника побудоване таким чином, аби першокласники перезнайомилися між собою та зі своїми класними керівниками, а також змогли ознайомитися з позашкільними гуртками розвитки дітей – безпосередньо в парку діти можуть погратися з різними тваринами, позмагатися у мутузковому парку та багато іншого.

Вже 3 вересня, у понеділок, у кожній школі Мукачева пролунає перший дзвоник, а кожна школа проведе цей перший день навчального року як сама вирішить за власною програмою.

Наша команда журналістів працює в парку та висвітлює перебіг свята у реальному часі. Радимо переглянути наші фото та відеовключення звідти.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: