Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рахівські слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину чоловіку, який до смерті побив батька

Рахівські слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину чоловіку, який до смерті побив батька
У селі Ділове, що на Рахівщині, внаслідок тяжких тілесних ушкоджень, помер 46-річний чоловік. Як встановили правоохоронці, підозрюваним у нанесенні побоїв є 23-річний син потерпілого. Слідство у справі триває

Вчора, 30 серпня, на лінію «102» звернувся 23-літній житель села Ділове Рахівського району. Заявник повідомив, що у будинку за місцем проживання виявив свого батька без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після проведення судово-медичної експертизи з’ясувалося, що причиною смерті стали тяжкі травми.

У результаті проведених слідчих та оперативно-розшукових дій слідчо-оперативної групи, працівників сектору кримінальної поліції, дільничних офіцерів та групи реагування патрульної поліції, особу підозрюваного встановили. Ним виявився син потерпілого.

Чоловік розповів, що перед тим, як знайшов тіло свого батька, у них був конфлікт. Під час сварки син наніс кілька ударів батьку та пішов з дому.

За фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та повідомили 23-річному жителю села Ділове про підозру у правопорушенні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: