Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття відкрила два провадження за фактом пошкодження автомобіля жителя села Яблунівка

Поліція Закарпаття відкрила два провадження за фактом пошкодження автомобіля жителя села Яблунівка
Співробітники Хустського відділу поліції відкрили два кримінальні провадження та встановлюють обставини ситуації, що склалася в районі. Житель села Яблунівка заявив, що в його авто стріляли, разом із тим транспортний засіб фігурує ще в одному провадженні.

В суботу, 25 серпня, о 13 годині до поліції звернувся житель села Яблунівка Хустського району та розповів, що 24 серпня о 19-ій невідомі стріляли в його авто. Даний автомобіль фігурує в іншому кримінальному провадженні, яке розпочате за зверненням прикордонників. Вони стверджують, що мешканець села Яблунівка намагався здійснити умисний наїзд на їх працівників. Відкрито два кримінальні провадження: за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство, та ч. 1 ст. 345 ККУ, тобто погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Поліція встановлює всі обставини цієї події, про результати розслідування буде повідомлено додатково.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: