Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги водіїв: де в Ужгороді сьогодні буде ускладнено рух

До уваги водіїв: де в Ужгороді сьогодні буде ускладнено рух
Працівники водоканалу протягом дня проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на лінії водопровідної мережі на вулиці Володимирській у районі будинку №59а.

У зв’язку з цим тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на цій ділянці автошляху. Проїзд буде відновлено до звичайного режиму одразу ж після завершення робіт, -інформує адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород», - про це інформують в Ужгородській міській раді.

Аварійно-ремонтні роботи на вулиці Перемоги
Працівники водоканалу протягом дня проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на лінії водопровідної мережі на вулиці Перемоги у районі будинків №157-159.

У зв’язку з цим тимчасово, на період проведення робіт, буде ускладнено автомобільний рух на цій ділянці дороги. Проїзд буде відновлено до звичайного режиму одразу ж після завершення робіт.

Про необхідність призупинення водопостачання, на даний момент мова, не йде. Але якщо ліквідувати аварійну ситуацію без пониження тиску в системі виявиться неможливим, ймовірне пониження тиску в “Новому районі” (ПНС на вулиці Легоцького) або навіть на всій лівобережній та, частково, правобережній частині міста (водозабір “Минай”).

Крім того, можливі тимчасові перебої водопостачання на верхніх поверхах багатоповерхівок, викликані пониженням тиску у водопровідній системі через витік.
Водопостачання, у випадку необхідності його призупинення, також буде відновлено після завершення робіт, - інформує адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: