Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новий термінальний комплекс може з’явитися у Чопі

Новий термінальний комплекс може з’явитися у Чопі Так, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав ініціативу Укрзалізниці щодо контейнерного терміналу на станції Ковель та електрифікації дільниці Ковель—Ізов. «У нас повне порозуміння з керівництвом Укрзалізниці», — наголосив Глава уряду під час спілкування з залізничниками в локомотивному депо Ковель.

Про це повідомляє Медіацентр Укрзалізниці.

За словами в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, Ковель — це ключова точка на залізничній мапі, модернізація інфраструктури якої дасть змогу створити новий транзитний коридор, що стане конкурентом переходу Брест— Малашевичи. Він також зазначив, що вже сьогодні спостерігається стрімке зростання вантажопотоку між Європейським Союзом та Україною, тому Укрзалізниця реагує на цю тенденцію та розвиває нові вантажні маршрути.

За його словами, перспективним є утворення термінальних комплексів на станції Чоп, де будуть оброблятися вантажі, що прямують до Центральної та Північної Європи. «Ми розглядаємо декілька механізмів взаємодії з потенційними партнерами. Зокрема, це створення спільного підприємства, в якому Укрзалізниця стане учасником за рахунок внесення земельної ділянки, або довгострокова концесія земельної ділянки під будівництво терміналу», — додав керівник Укрзалізниці.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: