Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 27 серпня, для усіх знаків зодіаку

Що пророчать зорі: гороскоп на сьогодні, 27 серпня, для усіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 27 серпня.

Овен

Черговий календарний тиждень Овнам краще почати в спокійному темпі. День не підходить для суєти, починань, перевантажень будь-якого роду. Зірки радять віддати перевагу завданням, спрямованим на завершення і шліфування вже виконаної роботи. Бажано вибирати заняття, де відсутній поспіх, допускається усамітнення, вітається чуття, не забороняється гра уяви, присутні елементи секретності або зачіпаються приватні інтереси. Якщо є час і бажання, можна зайнятися благодійністю, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельці можуть розраховувати на чужу прихильність або загальний вдалий збіг обставин. Добрий день, якщо потрібно зміцнити довіру, зробити щось в таємниці від цікавих очей, отримати підтримку або послугу від перевірених партнерів. Щоб успіх був повним, не варто посвячувати в свої справи сторонніх людей і приймати занадто активну участь у колективних процесах. Якщо ситуація змушує вас вчинити інакше, можна спробувати надати заходу-менш формальний і публічний відтінок.

Близнюки

Близнюкам не варто робити ставку на товариськість та красномовство. У ключових ситуаціях цього дня набагато більш дієвою може виявитися ваше мовчазне співчуття, вміння зберігати таємниці або готовність допомогти комусь без зайвих слів. Необхідною умовою кар'єрного росту, прийому на роботу або отримання послуг буде довіра. Для активних починань невідповідний момент. Сприятливі заняття, пов'язані з наданням допомоги, що вимагають знань в області медицини, фармації, хімії або складного виробництва.

Рак

Сьогодні Ракам зірки обіцяють удачу, що межує з дивом. Наприклад, люди, які відмовлялися вам допомагати, можуть в останній момент змінити рішення та запропонувати вам свої послуги. Втім, чарами ваш успіх здасться лише стороннім. Завдяки чуттю, ви зможете заздалегідь передбачити розв'язку сюжету або її окремі яскраві деталі. Це хороший день для романтики, рекламних акцій, творчості, роботи з іноземцями. Буде важливим не тільки зовнішній хід подій, але і його емоційно-духовне наповнення.

Лев

В цей день Левам служить підтримкою віра, чутливість або інтуїція. Можуть стати опорою духовні або сімейні цінності. Допомога найімовірніше у складний момент, коли ви опинитеся біля моральної чи іншої риси. В таку хвилину ви можете випробувати осяяння, отримати попереджувальний знак або натяк. Якщо самопочуття і настрій в нормі, керовані емоції стануть відмінним фоном для спокійної роботи. Сьогодні добре працювати в самоті, завершувати складні справи, займатися якимись приватними питаннями.

Діва

Сьогодні Дівам доведеться орієнтуватися на загальну атмосферу навколо, або на потреби, звички і настрій окремих людей. Від вміння налаштуватися на потрібну хвилю залежатиме рівень вашої популярності, розвиток значущих відносин і ступінь довіри, якої вас удостоїли оточуючі. Не варто недооцінювати чужий вплив, уяву і проникливість. Небажано відкладати заплановані спільні дії, особливо, якщо завершується загальний секретний проект або обмін приватними послугами.

Терези

День змусить Терезів рахуватися з обставинами і нав'яже певну манеру дій. Користь виявиться важливіше комфорту та естетичних міркувань. Не найкращий момент, якщо ви хочете сподобатися, блиснувши привабливістю або дотепністю. Набагато вище ймовірність опинитися на другому плані, наприклад, у ролі помічника чи обслуговуючого персоналу. Вибір місця, часу і способу дій вплине на стан здоров'я. Вдалий час для лікувальних процедур, вологого прибирання, турботи про інших істот.

Скорпіон

Цей день дає Скорпіонам шанс на самовираження. І хоча багато Скорпіонів не схильні афішувати свої почуття, таланти і досягнення, а обставини не дають широкого вибору дій, було б нерозумно пропустити можливість додатково розкрити свій потенціал. У відомих межах, ви можете дати волю своїй емоційності, чуттєвості, фантазії, ідейній переконаності, діловій або креативній жилці. Навіть без слів ваш вмілий вплив на ситуацію сьогодні може виявитися справді магічним.

Стрілець

Сьогодні Стрільці під владою переживань, що не кращим чином відбивається на їх волі, комунікативних та ораторських здібностях. Вам може бути складно виразити почуття. Можлива залежність від притулку, дому, сім'ї, страх покинути навіть емоційно некомфортну обстановку. Також, вам може зв'язати руки певне зобов'язання, або таємниця. Не найкращий момент для пояснення, визнання, знайомства. Говорити про сокровенне краще лише з тими, хто вас розуміє. Не варто «зніматися з якоря» і вирушати в подорож.

Козеріг

Сьогодні багато Козерогів інтуїтивно відчують, як їм слід вчинити. Зірки радять прислухатися до внутрішнього голосу і зробити саме те, що він говорить, ні більше, ні менше. День підходить скоріше для підведення риски, ніж для старту з нуля. Поставивши крапку в старій справі, не варто відразу ж починати нову. Спілкуючись з оточуючими, сьогодні краще спробувати обійтися мінімальним набором слів і всі відтінки почуттів висловити невербальними засобами. Наприклад, за допомогою погляду, знака, музики, відео.

Водолій

Водоліям в цю добу не рекомендується ні зайва метушня, ні повне неробство. Аж до ночі збережеться потрібний настрій для спокійного завершення справ, в першу чергу, таємних і приватних. Також, сьогодні ви можете дозволити собі надмірності, але лише після того, як у справах наведена ясність. Наприклад, впорядкований бюджет, уточнена дієта або викинуто зайве. Якщо на порядок і систему ви вважали за краще закрити очі, то одного разу проблема повернеться в подвоєному масштабі, втім, цей момент буде відстрочений у часі.

Риби

Риби аж до ночі залишаться прихильниками своїх звичок, але ще більшу владу буде мати над ними мрія, надія чи віра. Багато Риби зможуть потурати своїм бажанням: в рамках розумного вони неодмінно будуть виконані. Незважаючи на везіння і легкість досягнення мети, сьогодні не варто лінуватися. Ця доба обіцяє вам успіх в давніх справах, які благополучно наблизилися до свого завершення. Не варто бути гордим одинаком: результат буде вище за сприяння друзів і колег, підтримки покровителя.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: