Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні з 31 серпня зникне аналогове телевізійне мовлення

В Україні з 31 серпня зникне аналогове телевізійне мовлення
З 31 серпня аналогове телевізійне мовлення буде припинено на всій території України.

Про це 26 серпня нагадала Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

"Кабінет міністрів постановою від 13 червня 2018 року № 509 вніс зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України стосовно термінів використання аналогової технології телевізійного мовлення. Відтак 31 серпня 2018 року аналогове телевізійне мовлення припиняється на всій території країни", - йдеться в повідомленні.

Проте Нацрада внесла пропозиції до Кабміну про необхідність збереження аналогового мовлення на територіях із особливим режимом мовлення, зокрема на прикордонних, де існують ризики інформаційного впливу країни-агресора, для суспільного мовника (НСТУ) та місцевих компаній, які не мають цифрових ліцензій.

Перехід на цифрову технологію передачі сигналу Україна здійснює відповідно до зобов’язань, передбачених Регіональною угодою Женева-2006.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: