Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через кордон із Закарпаттям намагалися перевезти шістьох нелегалів

Через кордон із Закарпаттям намагалися перевезти шістьох нелегалів
На Закарпатті правоохоронці затримали автомобіль під керуванням громадянина РФ, який перевозив шістьох незаконних мігрантів, – повідомила прес-служба ДПСУ.

Як розповіли прикордонники, учора, в рамках спільної спеціальної прикордонної операції “КОРДОН-2018” та цільових профілактичних заходів “Мігрант” на трасі “Київ-Чоп” на околиці населеного пункту Великі Лази, що на Закарпатті, зупинено компактвен “OPEL ZAFIRA” польської реєстрації під керуванням громадянина Російської Федерації, в якому він перевозив 6 осіб, зі слів — громадяни Афганістану, без документів.

Затриманих осіб доставлено до відділу “Ужгород” Чопського загону з метою проведення фільтраційно-перевірочних заходів. Під час проведення співбесіди іноземці повідомили, що планували потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску.

Громадянина РФ затримано в порядку ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою службовою особою) представниками Національної поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: