Вхiд на сайт
Авторизацiя

Супрун розповіла, як слід поводитися у натовпі

Супрун розповіла, як слід поводитися у натовпіВиконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун дала 12 порад, як поводитися у натовпі і на масових заходах.

Медик зазначили, що святкові вихідні є гарною нагодою відпочити та відвідати концерти та інші масові заходи, однак не варто забувати про власну безпеку. Про це Супрун написала на своїй сторінці в Facebook.

1. Перша за все потрібно вивчити інформацію про захід, куди ви йдете: місце, тривалість та формат заходів, передбачені заходи з безпеки, прогнозована кількість учасників.

2. Обов'язково слід проглянути прогноз погоди і не забувати пити достатню кількість води у жарку погоду.

3. Також слід вивчити місце, де ви знаходитесь: важливо чітко знати де виходи, місце надання допомоги та розташування координаторів заходу. Крім того, потрібно завжди слідкувати за тим, що відбувається навколо, щоб зорієнтуватись у випадку небезпеки.

4. Зазделегідь домовляйтеся з друзями та близькими про місце зустрічі на випадок, якщо ви розділитесь.

5. Якщо рухаєтесь в натовпі, підтримуйте загальну швидкість, не штовхайтесь. Уникайте будь-яких місць звуження між будівлями, тупиків чи виступів.

6. Ніколи не рухайтесь проти натовпу, перетинати його треба по діагоналі або дотичній.

7. Не стійте дуже близько біля стін, металевих парканів чи вітрин.

8. В натовпі не можна нагинатися за річчю, яка впала. Щоб уникнути цього - підготуйтесь заздалегідь: надійно заховайте важливі речі в кишені та переконайтесь, що добре зав'язали шнурки.

9. У випадку падіння в натовпі перш за все захистіть руками голову та підігніть ноги до грудей. Намагайтесь піднятись якнайшвидше по ходу натовпу.

10. Не одягайте речі, якими ви можете зачепитись: шарф, довгі прикраси чи краватку. Не вдягайте високі підбори чи дуже короткий одяг, що може обмежувати ваш рух.

11. Завжди слідкуйте за своїми дітьми, одягайте їх в яскраві речі.

12. Ніколи не бійтеся просити допомогу у сторонніх людей.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: