Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зібрав речі й пішов з дому: на Закарпатті розшукують неповнолітнього хлопця

Правоохоронці розшукують неповнолітнього Володимира Васечко, який 23 серпня пішов з дому і досі не повернувся.
Зібрав речі й пішов з дому: на Закарпатті розшукують неповнолітнього хлопця

25 серпня, після опівночі, до поліції Тячівщини надійшло повідомлення від 37-річної мешканки села Руське Поле, що на Тячівщині. Жінка повідомила, що її неповнолітній син – 14-річний Володимир Васечко, напередодні в обід зібрав речі і пішов з дому у невідомому напрямку. Жінка стверджує, що неповнолітній мав намір поїхати до бабусі у село Ольгівка, на Донеччину.

Наразі хлопця розшукує поліція. Прикмети хлопчика: худорлявої тілобудови, зріст 170 сантиметрів, очі темно-коричневі, волосся – чорне, коротке. Був одягнений у зелені шорти , футболку з ілюстрацією білого собаки, та сині кросівки.

Якщо вам відоме місце перебування неповнолітнього, повідомте про це до найближчого відділку поліції, або за телефоном «102».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/rozshuk/tyachivska-policziya-vstanovlyuje-miscze-perebuvannya-14-richnogo-meshkanczya-sela-ruske-pole/


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: