Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ryanair оголосив про нові обмеження у провезенні багажу на борту

Зміни набудуть чинності від листопада поточного року.
Ryanair оголосив про нові обмеження у провезенні багажу на борту

Авіаперевізник Ryanair від листопада поточного року обмежує кількість ручної поклажі, а саме невеликих валіз на колесах, які можна провезти з собою на борту. Про це йдеться на сайті авіакомпанії.

Згідно з новими правилами, пасажири з пріоритетною посадкою зберігають можливість проносити на борт дві сумки – одну валізку до 10 кілограмів та другу – маленьку ручну.

Пасажири зі звичайним квитком тепер можуть брати тільки маленьку сумку на борт "якщо вона вміщується під сидіння попереду". А за валізку на колесах до 10 кілограмів доведеться доплачувати.

Водночас  Ryanair збільшив розмір "маленької сумки", якщо раніше це був розмір 35 x 20 x 20 см (14 літрів) то тепер - 40 x 20 x 25 см (20 літрів) і допускається розмір поклажі 42 x 20 x 30 см (25,2 літри). А також зменшується вартість провезення багажу – з 25 євро за 20 кілограмів до 8 євро під час купівлі квитка або 10 євро під час реєстрації на рейс.

Компанія заявляє, що ці зміни не торкнуться 60% пасажирів, а також запевняють, що не намагаються заробити на цьому. Їхня мета, згідно з офіційною заявою, - уникати затримок вильотів через велику кількість багажу під час посадки.

Зазначається, що пасажирам, які мають на руках квитки на дати пізніше листопада, доведеться заплатити за новими правилами, якщо вони планують везти з собою колесну валізку.

Раніше інший лоукостер  Wizz Air ввів плату за перевезення ручного багажу у салоні літака

Джерело ТСН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: