Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік намагався перевезти неповнолітню сестру через кордон

На Закарпатті чоловік намагався перевезти неповнолітню сестру через кордон
Останнім часом почастішали випадки виявлення прикордонниками підроблених заяв про надання дозволу батьків на виїзд дітей за межі України.

Так. у пункті пропуску "Ужгород" під час перевірки документів пасажирів рейсового автобуса мешканець Іршавщини подав на паспортний контроль підроблене доручення. Разом з неповнолітньою сестрою юнак прямував до батьків у Чехію. У ході перевірки заяви прикордонники встановили, що вона була отримана у незаконний спосіб, адже на момент видачі нотаріусом Іршавського нотаріального округу обоє батьків перебували за кордоном.

Ще четверо дітей з підробленими заявами про дозвіл на виїзд за межі України виявили сьогодні вночі правоохоронці у пункті пропуску "Тиса". Бланки документів, видані начебто у Генеральному консульстві України в Мілані, Італія, повністю підробні. Наразі встановлюється, яким чином подорожні отримали такого роду документи.

За цими фактами охоронці кордону надіслали до Ужгородського РВ поліції ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.4 ст.358 Кримінального кодексу України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів".

Прес-служба Чопського прикордонного загону


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: