Вхiд на сайт
Авторизацiя

Курйоз дня: як Москаль у День Незалежності авто штовхав - відео

Курйоз дня: як Москаль у День Незалежності авто штовхав - відео
Сьогодні відзначаємо День Незалежності України. З цієї нагоди в містах відбуваються різноманітні урочистості. Однак першим рідну державу привітав Ужгород!

"Закарпатський кореспондент" у фоторепортажі передав настрій свята, яке завдяки pанковій "Мoлитві за Україну" в Ужгороді, було справді особливим.

Читайте також: З Днем Незалежності: як Ужгород на світанку молився за майбутнє України (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Однак цього дня не обійшлося й без курйозів. Зокрема, напередодні виступу Закарпатського народного хору на локації проведення дійства помітили зайві автівки, які перешкоджали проведенню урочистостей. Присутні обурились стосовно поганої підготовки.

Крім того, сам очільник Закарпаття - голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль - самотужки взявся до роботи. Разом із військовими почали штовхати автівки. Що цікаво, після завершення заходу авто так і покинули посеред дороги.

Та найприємніші спогади залишила в присутніх сама "Молитва за Україну".

Закарпатський кореспондент.
Відео Віталія Глаголи


Сьогодні зранку в Ужгороді 5 рік поспіль поспіль молились за Україну. Було дуже ніжно і зворушливо.

Але найцікавіше відбулось за 20 хвилин до початку. Про організацію всьо не подбали. На місці з вечора не поставили жодних попереджуючих табличок про захід і там, де мали стояти люди ужгородці позалишали автівки. Тому Геннадій Москаль спочатку нагримав на копів, а потім разом з військовими відштовхував ці авто. Одне легко, а інше було на передачі й легко не давалося. Під команди «раз-раз-раз» його таки відтягли. Виглядало дивно, чесно кажучи. Думаю, хтось з організаторів отримає по шапці. Ну, і звісно - авто так і кинули посеред дороги по завершенні дійства

Опубликовано Виталием Глаголой Четверг, 23 августа 2018 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: