Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті два підприємці отримали штрафи на кругленьку суму

На Закарпатті два підприємці отримали штрафи на кругленьку суму Начальник Управління Держпраці у Закарпатській області Богдан Дорош розглянув справи щодо створення перешкод у проведенні інспекційних відвідувань з метою перевірки дотримання законодавства про працю при оформленні трудових відносин у двох фізичних осіб-підприємців.

У зв’язку з ненаданням доступу до виробничих, службових, адміністративних приміщень, інспекторами управління Держпраці складено відповідні акти стосовно двох підприємців Виноградівського району, які використовують працю найманих працівників.

Керуючись статтею 259 КЗпП України на підставі абз. 7 частини 2 статті 265 КЗпП України керівник Управління Держпраці виніс постанови про накладення штрафів у розмірі 372 300 грн. на кожного підприємця.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: