Вхiд на сайт
Авторизацiя

В ДФС Закарпатської області прокоментували ситуацію щодо обшуків в службових кабінетах

В ДФС Закарпатської області прокоментували ситуацію щодо обшуків в службових кабінетах22 серпня у приміщенні Закарпатської митниці ДФС за рішенням Печерського районного суду міста Києва здійснювались обшуки працівниками УЗЕ головного управління, спільно з УЗЕ в Закарпатській області за адресою м. Ужгород, вул. Собранецька 20.

Обшуки здійснювались в службових кабінетах, приватних помешканнях керівництва та посадових осіб Закарпатської митниці ДФС.

Варто зазначити, що наразі, за наявною інформацією, затримано інспектора митного посту «Неветленфолу», який перебуває у відпустці.

Зауважимо, інформація про те, що на хабарі у 20 тисяч гривень у Виноградові, затримали начальника митного поста «Дяково» і це стало причиною проведення обшуків в Закарпатській митниці ДФС не відповідає дійсності.

Крім того, у відомстві буде здійснено тематичні перевірки, які покликані виявити наявність корупційної складової в діях чи бездіяльності особового складу митниці.

ДФС у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: