Вхiд на сайт
Авторизацiя

В уряді відзвітували про виплату пенсій за серпень

В уряді відзвітували про виплату пенсій за серпень
Пенсійний фонд (ПФ) України забезпечив повне фінансування виплати пенсій за серпень 2018 року.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"23 серпня повністю за графіком завершено фінансування пенсійних виплат", - йдеться в повідомленні.

У серпні на виплату пенсій спрямовано 29,7 млрд грн.

Фінансування вересневих пенсій розпочнеться 3 вересня, а їх виплата - з 4 вересня, відповідно до встановленого графіка, уточнили в ПФ.

Нагадаємо, що в липні були істотні затримки з виплатою пенсій. Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману довелося доручити Пенсійному фонду врегулювати цю ситуацію і призначити службове розслідування.

У свою очередьФонде пояснили затримку виплати пенсій в липні касовим розривом надходжень від єдиного соціального внеску (ЄСВ), уточнивши, що з початку поточного місяця на виплату пенсій спрямовано 24,9 млрд грн, зокрема, 1,7 млрд грн протягом 24 липня.

Пізніше Міністерство фінансів відзвітувало , що повністю профінансувало видатки державного бюджету, що спрямовуються ПФ на виплату пенсій. А також виділив для цього додаткові кошти у вигляді спеціального кредиту.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: