Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгородській міській раді діє програма стажування для студентів місцевого університета

В Ужгородській міській раді діє програма стажування для студентів місцевого університета
«Перший кар’єрний крок» - так називається Програма стажування студентів Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» в Ужгородській міській раді, яку сьогодні підтримали на виконкомі. Програма сприятиме розвитку навиків та здібностей, універсальних знань та практичних вмінь, необхідних для подальшого кар’єрного росту, шляхом залучення освіченої та ініціативної молоді для набуття досвіду в органах місцевого самоврядування.

Проходити стажування у міській раді терміном 2 місяці за спеціальністю, за якою здобувається освіта, зможуть студенти УжНУ, що здобули освітньо-кваліфікаційний рівень “бакалавр”, продовжують навчатися на наступному ступені вищої освіти, показують високу успішність з навчальних предметів; рекомендовані викладачами УжНУ. Стажування має проходити у вільний від навчання час.

Для проходження стажування кандидат повинен заповнити аплікаційну форму, яка знаходиться на сайті Ужгородської міської ради у розділі «Стажування», зазначаючи своє прізвище, ім’я, по батькові, адресу проживання та електронну поштову адресу. Аплікаційну форму згідно з визначеним зразком можна подавати у 2 етапи: до 01 березня та 01 жовтня. Про дату проведення співбесіди аплікант буде повідомлений у телефонному режимі.

Студент після успішного закінчення стажування зараховується до кадрового резерву Ужгородської міської ради. При цьому йому буде надаватися переважне право за інших рівних умов між кандидатами, які будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад, але не проходили стажування, при прийнятті осіб на роботу до органів місцевого самоврядування, - інформують в Ужгородській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: