Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пункт швидкої медичної допомоги відкрили на Іршавщині

Пункт швидкої медичної допомоги  відкрили на Іршавщині

У селі Доробратово Іршавського району відкрили пункт постійного базування екстреної медичної допомоги. Нова станція дозволить забезпечити своєчасне надання невідкладної медичної допомоги населенню чисельністю близько 4 тисяч осіб, що мешкає у цій частині району – сіл Доробратово, Горбок, Негрово. Відкриття пункту зменшить час доїзду швидкої допомоги до 10 хвилин з моменту виклику.

В урочистому відкритті, яке відбулось 22 серпня, взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас, в.о. директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Тетяна Міцьо, директор Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Томаш Білинець, керівники району, очільники та мешканці села.

– Закарпатська – одна з кількох областей держави, де не відбувається скорочення чи оптимізації у сфері охорони здоров'я населення. Лише у 2016-му в краї відкрили п'ять пунктів екстреної медичної допомоги в чотирьох районах. В нинішньому році такий пункт відкрито у Виноградівському районі та нині тут, на Іршавщині, - наголосив Я. Галас, вітаючи громаду села.

Пункт постійного базування екстреної медичної допомоги розташований в колишній дільничній лікарні. Тут частину приміщень займає амбулаторія загальної практики сімейної медицини, а для потреб екстреної служби виділено 5 кімнат, зроблено ремонт. На це з обласного бюджету виділено 100 тисяч гривень, до облаштування долучилась також місцева влада та благодійники. До пункту передано автомобіль "швидкої", котрий укомплектований всім необхідним для надання екстреної медичної допомоги., інформує прес-служба ОДА.
Пункт швидкої медичної допомоги  відкрили на Іршавщині
Пункт швидкої медичної допомоги  відкрили на Іршавщині



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: