Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці нагадують громадянам про правила відпочинку на водоймах

Закарпатські правоохоронці нагадують громадянам про правила відпочинку на водоймахАби не трапилося лиха, закарпатські правоохоронці разом із рятувальниками відвідують у ці спекотні літні дні місця масового відпочинку громадян, де роз’яснюють відпочиваючим, у першу чергу молоді, правила поведінки на воді.

Сьогодні, 22 серпня, працівники ювенальної поліції Закарпаття разом із колегами з обласного УДСНС відвідали відпочиваючих на річці Уж в селищі Великий Березний. Там фахівці нагадали громадянам основні правила безпеки на водних об’єктах.

Як наголосив т.в.о начальника Великоберезнянського відділу УДСНС майор Юрій Рущак, не рекомендується купання у незнайомих та невизначених для цього місцях. Не варто лізти до води одразу ж після прийому їжі, а тим паче – після вживання алкогольних напоїв. У воді рекомендується проводити на більше 15-20 хвилин. Також не варто пірнати у воду відразу ж після тривалого перебування на сонці, коли тіло нагрілося сонячними променями. В таких випадках краще спершу охолодити руки-ноги водою.

Інспектор ювенальної превенції Великоберезнянського відділення поліції старший лейтенант Роман Мушак наголосив відпочиваючим із дітьми, аби ті пильнували за ними під час відпочинку на природі. Дитині не слід самій, без нагляду дорослих, заходити у воду.

Правоохоронці та рятувальники роздали відпочиваючим листівки з правилами поведінки на воді та зазначеним номером служби порятунку «101».

Аналогічні рейди правоохоронці спільно з рятувальниками проводять у всіх районах краю.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: