Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виноградів приєднався до акції проти підвищення тарифів на газ

Виноградів приєднався до акції проти підвищення тарифів на газ


Днями у районному центрі було встановлено намет для збору підписів. Виноградівці активно підписуються проти антинародної ініціативи.

Мешканці міста обурені планами влади вчергове підвищити тарифи на газ. Люди вже нині сплачують за комунальні послуги велику частку з сімейного бюджету. І часто грошей ледь вистачає на найнеобхідніше. Про це вони розповідають волонтерам, підходячи підписувати звернення.

«Мешканці нашого міста й району загалом не розуміють, чому мають платити такі великі суми за газ. Адже усім відомо, що Україна має свої запаси, яких вистачило б на забезпечення населення. Проте чомусь блакитне паливо йде олігархам, а не простим українцям», - зазначив голова Виноградівської районної організації партії «Наш край» Йосип Дрошковці.

Виноградів став третім містом на Закарпатті, яке приєдналося до всеукраїнської акції «Ні – підвищенню ціни на газ!». Раніше намети було встановлено в Ужгороді та Мукачеві. Згодом всі підписи, зібрані в нашому краї, будуть передані до Кабінету міністрів України.

Більше про ініціативу можна дізнатися на сторінках у соцмережі Facebook:
https://www.facebook.com/nashkrayzakarpattya/
https://www.facebook.com/uzhnashkray/

Також за номером телефону: 800 21 800 4.
Підписати петицію онлайн можна за посиланням http://kabminstop.info/
#УрядСТОП

Прес-служба Закарпатської обласної партійної організації
ПП «Наш край»
Виноградів приєднався до акції проти підвищення тарифів на газ



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: