Вхiд на сайт
Авторизацiя

У центрі Києва виставили на огляд українську військову техніку

У центрі Києва виставили на огляд українську військову техніку
У середу, 22 серпня, на Михайлівській площі у центрі Києва в рамках виставки сучасного озброєння були представлені українські новітня військова техніка та транспортні засоби, передає кореспондент УНН.

Наразі на огляд киян представлені спеціальні броньовані автомобілі, мобільний мінометний комплекс "Барс-8ММК", безпілотні авіаційні комплекси, міномети та гранатомети, а також танки, бронетранспортери і одна модернізована бойова машина ЗРК "Оса-АКМ".

Крім того, службовці ДПСУ представили на Михайлівській площі свої катери, мобільні комплекси, автомобілі, мотоцикли, квадроцикли і навіть снігохід.

За словами самих військових на виставці пізніше буде виставлено більше техніки.

Виставка озброєння проходитиме до 26 серпня, зазначили військові, а у четвер, 23 серпня, її має офіційно відкрити Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, військова авіація пролетіла над Хрещатиком під час репетиції параду до Дня Незалежності.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: