Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліцейські за добу розшукали чотирьох людей

На Закарпатті поліцейські за добу розшукали чотирьох людей
На Ужгородщині, Мукачівщині та Берегівщині поліцейські встановили місцезнаходження двох безвісти зниклих жінок та двох чоловіків, які підозрюються в скоєнні злочинів

Вчора, 21 серпня, правоохоронці Ужгородщини розшукали мешканця міста Чоп. 25-річний чоловік підозрюється у крадіжці з проникненням у будинок і викраденням зварювального апарату.

Того ж дня берегівські поліцейські встановили місцезнаходження 51-річного чоловіка, який тривалий час переховувався від слідства. Мешканцю Берегова правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні крадіжки. Проте після цього підозрюваний у викраденні інструментів для ремонту авто з подвір’я іншого берегівця переховувався від правоохоронних органів. Як встановили поліцейські Закарпаття, розшукуваний перебував у місті Арциз Одеської області.

Крім того, поліцейські Мукачева за добу розшукали 28-річну жінку, про зникнення якої заявила її мати, а також ще одну 50-річну мукачівку, яка розшукувалася за зверненням дочки. Обидві жінки, як з’ясувалося, перебували в Мукачеві у друзів. Проте ні одна, ні інша, родичів про це не попередили.

Відділ комунікації Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: