Вхiд на сайт
Авторизацiя

4 дієтичні продукти, що призводять до переїдання

4 дієтичні продукти, що призводять до переїдання
Деякі здорові продукти замість того, щоб втамувати голод, працюють як провокатори та збуджують апетит. Саме тому їх не потрібно їсти на сніданок.

Цільнозерновий хліб

Так, цей продукт зовсім не втамовує голод, а навпаки – викликає бажання з’їсти ще щось. Цільнозерновий хліб має високий глікемічний індекс та збільшує рівень цукру в крові. Після його падіння відчуття голоду почне різко зростати.

Пластівці

На ранок пластівці з молоком вважаються ідеальним сніданком, проте вони не дають відчуття ситості.

Фрукти та ягоди

Ці продукти обов’язково потрібно включити в раціон. Але не як основну їжу, а як додаткову. Фрукти та ягоди не втамовують голод та не захищають від переїдання. Ці продукти рекомендують їсти для прискорення метаболізму. У фруктах та ягодах присутні фруктоза та глюкоза, що призводить до збільшення рівня цукру в крові.

Йогурт

Якщо ви вважаєте, що це корисний перекус, то ви помиляєтеся. Йогурт містить цукор, а також його текстура не дозволяє мозку сприймати його як повноцінну їжу і, відповідно, немає сигналу про задоволення і насичення.

Що таке глікемічний індекс? Це показник, що вказує, на скільки та як швидко продукт піднімає рівень глюкози у крові. Їжа з низьким індексом повільніше засвоюється, а з високим навпаки – швидко.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: