Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нова пошта побудує термінали у двох великих містах України

Нова пошта побудує термінали у двох великих містах УкраїниНова пошта планує побудувати інноваційні термінали у Львові та Харкові. Про це повідомили у прес-службі компанії.

У цілому, компанія має намір побудувати сім нових терміналів по всій Україні. Наразі Нова пошта будує сортувальний термінал у Хмельницькому, який буде обладнаний автоматизованою сортувальною системою з потужністю близько 8,5 тис. посилок на годину.

Крім того, незабаром розпочнеться встановлення другої черги Київського інноваційного терміналу (КІТ), яка передбачає модернізацію сортувальної лінії та збільшення пропускної здатності терміналу.

“Ми постійно інвестуємо в новітні технології: наразі КІТ у столиці обробляє втричі більше посилок, ніж звичайний сортувальний термінал - 45 млн з березня 2018 року. А швидкість їх обробки становить 20 тис. штук на годину” - розповідає директор поштового оператора Олександр Бульба.

Після запуску другої черги інноваційного обладнання пропускна здатність терміналу зросте до 50 тис. посилок на годину.

Нова пошта - оператор на ринку експрес-доставки поштових відправлень по Україні, створений в 2001 році. Мережа компанії складається з понад 2,3 тис. відділень по всій Україні. Автопарк компанії налічує понад 3,6 тис. автомобілів. У 2017 році компанія доставила більш ніж 145 млн відправлень.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: