Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття розповіла, як набиратиме нових працівників та навчатиме їх

Поліція Закарпаття розповіла, як набиратиме нових працівників та навчатиме їх
Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП, полковник поліції Вячеслав Галеєв та т.в.о начальника відділу кадрового забезпечення УПО в Закарпатській області, майор поліції Федір Кормош розповіли про всі особливості набору до поліції краю під час зустрічі з журналістами.

Сьогодні, 20 серпня, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП, полковник поліції Вячеслав Галеєв під час брифінгу розповів про набір до поліції, який стартував 13 серпня. Правоохоронець пояснив, що планується заповнити 25 вакансій слідчих, дільничних офіцерів поліції, інспекторів сектору превенції, поліцейських ізолятору тимчасового тримання, поліцейських відділення конвойної служби.

Вячеслав Галеєв розповів, що першим етапом є заповнення анкети та надання необхідних документів. Кандидатам потрібно подати письмову заяву про участь у конкурсі, у якій також зазначається про надання особою згоди на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» і на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», 2 копії паспорта громадянина України (при собі мати оригінал), 2 копії ідентифікаційного номеру (при собі мати оригінал), особову картку визначеного зразка, автобіографію, фотокартки 9х12 см (2 шт.), 3х4 см (2 шт.), 3,5х4,5 см (2 шт.), електронну декларацію за попередній рік, визначену ЗУ «Про запобігання корупції», копію трудової книжки (за наявності), при собі мати оригінал, а якщо кандидат працевлаштований, копія має бути засвідченою відділом кадрів підприємства, де наразі працює кандидат, копії документів про освіту (при собі слід мати оригінал, а якщо кандидат є студентом, копії повинні бути засвідчені навчальним закладом, де знаходяться на зберіганні оригінали), копію військового квитка чи посвідчення особи військовослужбовця (для військовозобов'язаних або військовослужбовців) та документи, що підтверджують додаткові вимоги до кандидатів (посвідчення водія тощо).

Поліція Закарпаття розповіла, як набиратиме нових працівників та навчатиме їх


Керівник управління кадрового забезпечення поліції Закарпаття наголосив, що після цього відбувається тестування, де перевірятиметься знання чинного законодавства та особисті здібності кандидатів. Потому відбудеться медичний огляд претендентів на займані посади, під час якого буде встановлено чи придатні вони за станом фізичного та психічного здоров’я. Після медогляду кандидати пройдуть перевірку рівня фізичної підготовки, співбесіду та зустріч з поліцейською комісією. Після спецперевірки прийняті на роботу кандидати поїдуть на курси початкової підготовки в навчальні заклади МВС на 4 місяці.

Т.в.о начальника відділу кадрового забезпечення УПО в Закарпатській області, майор поліції Федір Кормош розповів, що поліція охорони також підбирає кандидатів на службу. В УПО некомлект в Мукачеві складає 16%, крім цього, правоохоронці мають набір цивільного персоналу – чергових пультів.

На брифінгу наголосили, що на кандидатів при успішному проходженні на службу очікує достойна заробітна плата, безкоштовне медичне обслуговування в закладах охорони здоров’я МВС, додаткові відпустки та безкоштовне навчання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: