Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прикордонники завадили спробі незаконного вивезення дитини

На Закарпатті прикордонники завадили спробі незаконного вивезення дитини
Неповнолітню дитину планували вивезти з країни з підробленими документами

Наша 35-річна співвітчизниця прямувала із хлопчиною 2007 року народження до сусідньої країни через пункт пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні. У ході перевірки документів з’ясувалось, що дозвіл батька на вивіз дитини за кордон, виданий Генеральним консульством України в Барселоні – підроблений. Адже на момент видачі згоди, батько перебував на території України та за її межі ніколи не виїжджав.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» проінформовано представників Національної поліції. Жінка разом із дитиною змушена була залишитися на території України, інформує прес-центр служби.

Державна прикордонна служба України нагадує, якщо ваша дитина виїжджає за кордон без батьків, або у супроводі лише одного з них, при перетині кордону обов’язково потрібно мати відповідний нотаріально засвідчений дозвіл батьків (іншого з батьків, який не виїжджає з дитиною). Для оформлення такого документа слід звернутися до будь-якого українського нотаріуса, або ж, якщо батьки перебувають за кордоном, до консульських установ України.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: