Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Фото патріота" знову робитимуть в Ужгороді

"Фото патріота" знову робитимуть в Ужгороді
Місцевих фотографів, охочих долучитися до традиційної акції в обласному центрі Закарпаття, організатори просять зголошуватися.

Акція традиційно покликана продемонструвати повагу та любов до власної Батьківщини через символічне патріотичне фото, із подальшим спрямуванням виручених з акції коштів на підтримку української армії.

"Тільки два дні - 23 та 24 серпня - знімаємо гарних людей на гарному фоні, заробляємо кошти для наших захисників!", - повідомляє один із організаторів Сергій Денисенко.

Нагадаємо, акція вже стала традиційною в Ужгороді і щороку відбувається на День незалежності України. Неодмінно відвідайте святкову локацію.

Тож 23 та 24 серпня, до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, фотографи будуть знімати всіх бажаючих на фотозоні, на тлі прапора України, збираючи кошти на потреби Руху підтримки закарпатських військових.

"Чекаємо всіх на пл. Фенцика ("Кошти", біля філармонії) з 13:00 до 19:00 у четвер, 23 серпня та у пʼятницю, 24 серпня", - кажуть організатори.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: