Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородський велосипедист на престижних міжнародних гонках в Туреччині здобув призове місце

Успішним став виступ ужгородського велосипедиста в дисципліні маунтинбайк на престижних міжнародних гонках в Туреччині класу С2. Переможці та призери турніру визначилася в багатоденці – марафоні, роздільному старті та крос- кантрі. До слова, кращим у цих змаганнях став партнер Володимира по збірній хмельницький спортсмен Дмитро Титаренко, а четверту сходинку посів Павло Лукан із Чернівців.
Ужгородський велосипедист на престижних міжнародних гонках в Туреччині здобув призове місце

Як зауважив Володимир: «Змагання пройшли на дуже високому рівні, першого дня ми змагалися в марафоні (60 кілометрів), де став 4-м, роздільному стартіта в змаганнях з крос-кантрі , в яких посівдругу сходинку. Я значно покращив свій час, зокрема в останній дисципліні, де в попередніх змаганнях був четвертим, тож у підсумку посів другу сходинку. Завдяки моїм виступам зміг набрати рейтингові бали й далі впевнено рухатися до того, щоб здобути путівку на літні олімпійські ігри. Якщо ще двічі мої виступи стануть такими ж , то гарантовано отримую можливість виступити в 2020 році в Токіо. Після цих змагань відправимося на тренувальний збір до Словенії, а вже звідти знову повернемося до Туреччини. Далі ж 9 вересня відправимося до Швейцарії, де візьмемо участь у чемпіонаті світу».

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: