Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті сезон полювання на диких тварин триває (ВІДЕО)

На Закарпатті сезон полювання на диких тварин триває (ВІДЕО)На Закарпатті триває сезон полювання на диких тварин. Та вполювати дичину зможе не кожен охочий. Мисливець зобов’язаний мати при собі ліцензію, відстрільну картку, дозвіл на зброю, ліцензію і паспорти на собаку.

На Іршавщині сезон полювання на самця косулі розпочався ще 16 травня, кажуть лісівники. З 1 серпня вже можна полювати на хутрових та копитних. Та якщо зазвичай можна було вполювати і дикого кабана, то цьогоріч через спалах АЧС такої можливості не буде.

Лісничі запевняють, чимало території лісфонду використовують під так звані «годівниці» для тварин. Кажуть, охочих вполювати дичину все більшає, однак будь-хто зробити це не зможе. Мисливець повинен мати при собі певний перелік документів.

Лісничий Євген Шкарлупа зізнається: часто фіксують випадки браконьєртва, однак за дотриманням правил полювання в Закарпатській області стежить оперативна бригада швидкого реагування, до складу якої входять представники державної лісової охорони, мобільних рейдових груп, правоохоронних органів та єгерської служби користувачів мисливських угідь, які щодня проводять рейди по мисливських угіддях, затримують правопорушників, вилучають зброю і незаконно добуті трофеї

Закарпатське ОУЛМГ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: