Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знайшли: поліцейські розшукали безвісти зниклу неповнолітню закарпатку

Знайшли: поліцейські розшукали безвісти зниклу неповнолітню закарпатку
За три години працівники поліції Тячівщини розшукали 16-літню дівчину, про зникнення якої заявила її мати. Наразі дівчина вдома з сім’єю

Сьогодні, 14 серпня, до правоохоронців звернулася 35-річна жителька Тячева із заявою про зникнення її доньки. За словами матері, 16-річна школярка два дні тому пішла з дому і не повернулася. На телефонні дзвінки не відповідала.

Над пошуками дівчини працювали працівники карного розшуку, спеціалісти сектору ювенальної превенції. У результаті, за три години школярку розшукали в її друзів у Тячеві.

Працівники поліції встановлюють причини та обставини зникнення неповнолітньої. Із втікачкою та її сім’єю провели профілактичну бесіду, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: