Вхiд на сайт
Авторизацiя

Конфлікт між двома односельцями на Закарпатті закінчився реанімацією

Конфлікт між двома односельцями на Закарпатті закінчився реанімацією
Лікарі діагностували важкі травми голови

За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень 27-річному жителю с.Кобилецька Поляна поліцейські Рахівського відділення поліції розпочали слідство. Особу, причетну до вчиненого, правоохоронці встановили. Зараз вирішують питання про повідомлення йому підозри у вчиненому.

До поліцейських Рахівського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення з важкими травмами голови доставили 27-річного мешканця с.Кобилецька Поляна.

Правоохоронці з’ясували, що до побиття чоловіка причетний 19-річний односелець потерпілого. За попередніми даними, напередодні між чоловіками неподалік сільського магазину виник конфлікт, у ході якого фігурант справи наніс удар рукою по голові потерпілого. В результаті чоловік знепритомнів, а коли прийшов до тями, товариші його відвели додому. Після погіршення самопочуття, чоловік звернувся за допомогою до медиків. Лікарі діагностували у хворого важкі травми голови, наразі він перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні Рахова.

Відомості про дану подію слідчі внесли до ЄРДР, попередня правова кваліфікація злочину – ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Слідство у справі триває. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи підозри у скоєному та обрання йому міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: